top of page

IL-18 (KVZ 1962)

фотографии, инструкции, декали
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (дно коробки)
Il-18 (дно коробки)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (набор)
Il-18 (набор)

KVZ 1962

press to zoom
Il-18 (набор)
Il-18 (набор)

KVZ 1962

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1962

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1962

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1962

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1962

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1962

press to zoom
Декаль Il-18 (Deutsche Lufthansa)
Декаль Il-18 (Deutsche Lufthansa)

KVZ 1962

press to zoom
Декаль Il-18 (Deutsche Lufthansa)
Декаль Il-18 (Deutsche Lufthansa)

KVZ 1962

press to zoom
Инструкция лист 1
Инструкция лист 1

KVZ 1962

press to zoom
Инструкция лист 2
Инструкция лист 2

KVZ 1962

press to zoom
Листок-вкладыш
Листок-вкладыш

KVZ 1962

press to zoom
bottom of page