top of page

IL-18 (KVZ 1961)

фотографии, инструкции, декали
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1961

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1961

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1961

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1961

press to zoom
Il-18 (набор)
Il-18 (набор)

KVZ 1961

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1961

press to zoom
Il-18 (коробка)
Il-18 (коробка)

KVZ 1961

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1961

press to zoom
Детали
Детали

KVZ 1961

press to zoom
Декаль Il-18 (Deutsche Lufthansa)
Декаль Il-18 (Deutsche Lufthansa)

KVZ 1961

press to zoom
Инструкция лист 1
Инструкция лист 1

KVZ 1961

press to zoom
Инструкция лист 2
Инструкция лист 2

KVZ 1961

press to zoom
Листок-вкладыш
Листок-вкладыш

KVZ 1961

press to zoom
bottom of page